Start seizoen 2020-2021

Start seizoen 2020-2021

Goed nieuws! Het schaatsseizoen gaat deze maand weer van start. Zorg dat je niks mist en lees de nieuwsbrief goed door.

10 september bestuursvergadering
In deze nieuwsbrief informeren we je alvast over een aantal activiteiten die komende weken worden georganiseerd. Graag informeren we u over een aantal onderwerpen verder na de bestuursvergadering van 10 september a.s. Hou hiervoor ook onze website in de gaten, www.solidaqua.nl .

Maandag 14 september vindt de laatste reguliere droogtraining plaats
Op deze laatste droogtraining wordt de nieuwe clubkleding uitgereikt. Via een aparte mail ontvangt u hier binnenkort meer informatie over. Bij inlevering van je oude clubjasjes ontvang je € 10,-. De oude clubjasjes schenken we aan een goed doel.

Zondag 20 september organiseren we als afsluiting van de zomertraining de duintraining in Schoorl
Het programma:

  • 9.00 uur verzamelen bij de landijsbaan Hoogkarspel voor degene die op de racefiets naar Schoorl gaan.
  • 9.45 uur verzamelen bij de landijsbaan Hoogkarspel voor de carpoolers, dit zelf regelen/afspreken.
  • 10.45 uur verzamelen in Schoorl bij de parkeerplaats onderaan De Klimduin (bij binnenkomst in Schoorl eerste parkeerplaats aan de rechterkant).
  • 11.00 uur tot 13.00 uur is de gezamenlijke duintraining

Let op! Op de heenweg wordt er rustig gefietst, op de terugweg wordt er iets harder gefietst.

Zaterdag 26 september Solid Aqua Only
Kom ook schaatsen op een baan met alleen Solid Aqua leden. Noteer 26 september alvast in je agenda. Zodra het programma bekend is, ontvang je een mail met alle informatie.

Maandag 28 september starten alle ijstrainingen weer
IJsbaan De West-Fries gaat weer open! De trainingen op het ijs kunnen dus weer van start. Uiteraard zijn er coronamaatregelen van toepassing. Instructies hierover volgen.

Tijdelijke opening van de webshop
Heb je je clubjasje nog niet besteld? Wil je nog een flitsend schaatspak of een toffe hoodie bestellen? Of alvast een cadeautje voor de feestdagen kopen? Dat kan van 1 t/m 8 oktober, want dan is de clubwebshop weer open. Bestellingen die deze ronde worden gedaan, worden voor de feestdagen geleverd.
Hierbij de link naar de clubwebshop: https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=14bdeeyviu
Je kunt daarin zelf een account aanmaken om te kunnen bestellen.
Tip: selecteer ‘toon alles’, dan zie je alle kleding die aangeboden wordt.
Alleen clubjasjes zijn verplicht en deze worden altijd met korting aangeboden, met dank aan onze sponsoren.
Mocht je voorkeur hebben voor een lange rits in je schaatspak, let dan op dat je de pakken met lange rits bestelt. Dit staat vermeld bij de beschrijving van het product.
Om je maat te kunnen bepalen, kun je gebruik maken van de maattabellen in de webshop. Een jasje kun je eventueel passen, maak daarvoor op tijd een pasafspraak via kledingsa@gmail.com. Wil je andere kleding passen? Vraag even rond bij je clubgenoten wie er al kleding besteld heeft, wie weet mag je zijn/haar kleding even passen.
Let op: eenmaal bestelde kleding kan niet geruild of geretourneerd worden. Solid Aqua beveelt het dragen van een helm aan. Daarom bieden wij onze leden een helm aan tegen een sterk gereduceerd tarief (€ 60,-). Ook dit kan dankzij onze sponsoren. Wil je een helm kopen of passen? Mail dan naar kledingsa@gmail.com.

Facturatie en betaling
De tarieven voor komend seizoen zijn onlangs bekend gemaakt. Dit betekent dat de facturen voor de contributie en abonnementen binnenkort aan een ieder worden verzonden.
Wil je je abonnement wijzigen? Geef dit z.s.m. door via saledenadm@gmail.com
Het verzoek aan iedereen is om de factuur per omgaande te voldoen. Zo kunnen we er voor zorgen dat je tijdig de QR-code ontvangt om de ijsbaan te betreden.

Geef wijzigingen van gegevens door
Is je telefoonnummer, mailadres of woonadres veranderd of andere persoonlijke gegevens? Geef deze wijzigingen door. Dit kan ook via saledenadm@gmail.com

Met sportieve groet,
Jeroen Kuin
Ledenadministratie (saledenadm@gmail.com)
STG Solid Aqua