Sponsorkleding shorttrack Hoorn

jun 19, 2017
Yolande Buis

Hallo,
Shorttrack Hoorn wil graag herkenbaar zijn tijdens trainingen en wedstrijden. Ook willen we ouders/deelnemers zoveel mogelijk tegemoet komen in de onkosten die gemaakt worden. Wij zijn daarom een samenwerkingsverband aangegaan met AB Vakwerk. Hierdoor kunnen we een trainingspak, welke tevens geschikt is voor shorttrack wedstrijden, aanbieden voor maar 28 euro.

Voor wie is het pak bedoeld?

1.Voor deelnemers, vanuit STG’s, jeugdschaatsen, skeeleren, duosport en iedereen die trainingen wil volgen bij Shorttrack Hoorn.
2.Voor deelnemers die shorttrack(alleen interclub en regio) wedstrijden willen rijden onder de vlag van Shorttrack Hoorn.

Natuurlijk is het voor elke deelnemer toegestaan om te trainen in het pak van zijn eigen shorttrackorganisatie of STG op het ijs van De Westfries.

Naast de aanschaf van het trainingspak is het ook mogelijk om bijpassende trainingsjas en trainingsbroek aan te schaffen. AB Vakwerk geeft 75 % korting op de aanschafprijs van het trainingspak en 50% op de jas en broek. Shorttrack Hoorn en AB willen natuurlijk dat de investering duidelijk zichtbaar is op het ijs. Als deelnemers tot de aanschaf overgaan verplichten ze zich om de pakken te dragen tijdens de interclub- en regio wedstrijden. Wij verwachten dat de pakken ook worden gedragen tijdens de trainingen. Op het pak komt, naast de normale reclame uitingen, het logo van Shorttrack Hoorn duidelijk te staan. Dit logo wordt ook op de jas met kap en de trainingsbroek afgedrukt

De komende week, maandag 19 juni en vrijdag 23 juni, nemen we pasmateriaal mee naar de trainingen. Voor diegene die geen zomerijsabonnement hebben: we trainen op maandag en vrijdag om 1800 uur. Bestellen kan door het bestelformulier na het passen in te leveren. Zonder te passen kun je ook bestellen. Stuur dan de foto/scan van het getekende bestelformulier naar shorttrackhoorn@gmail.com. Je kunt dan echter niet ruilen of terugzenden als de maat niet goed is. De betaling met het formulier moet binnen zijn voor 1 juli 2017. Het bedrag a.u.b. overmaken naar: NL 89 RABO 0113486804 t.n.v. BC Hoorn o.v.v. Shorttrack, naam deelnemer en sponsorkleding.

Wij staan open voor vragen en opmerkingen.
We zien de bestellingen graag tegemoet.
Namens het bestuur en AB Vakwerk

17 06 14 Bestelformulier sponsorkleding Shorttrack Hoorn