O.a: Wie neemt de ledenadministratie over?

Sluit je aan bij Solid Aqua en kom ook deze winter weer goed beslagen ten ijs.

O.a: Wie neemt de ledenadministratie over?

Beste leden,
>
> *Vlak voor een hittegolf en STG Solid Aqua schrijft over ijs. Toch willen we ieder lid de mogelijkheid bieden om een Cádomotus Alpha-2 Aero schaatshelm aan te schaffen voor slechts € 50,- !
> En voor de leden die aantoonbaar al een Cádomotus schaatshelm hebben een Solid Aqua shield voor € 0,- (niets).
> Wij hebben deze beslissing als bestuur genomen, omdat veiligheid voorop staat.
> Wil je een helm of shield bestellen? Beantwoord dan gewoon deze mail. Met je naam, maat: S/M (50-55 cm) of L/XL (56-61 cm) of laat weten dat je een shield wilt. Dit alles vóór 1 Augustus.
> Let op: dit is een eenmalige actie en mede mogelijk gemaakt doordat we in één keer veel inkopen. Shields zullen we waarschijnlijk wel een aantal van op voorraad nemen.
>
> *De trainers voor de pupillen en junioren 2018/2019 zullen zijn:
> Moniek Spigt, Arn Botman, Evert Bot, Samantha Buis, Loraine Botman, Sjaak Botman en Ellen Beers.
>
> *We hebben nog een aantal bidons van STG Solid Aqua.
> Heb je er 1 die lekt en wil je een nieuwe? Heb je er 1 maar wil je er 2? Heb je er nog geen gehad? Beantwoord dan deze mail en dan kun je 1 of 2 bidons bij me komen halen ! Gratis, omdat we 12,5 bestaan.
>
> *Ook willen we alle leden en sponsoren vertellen dat ondanks de grote veranderingen op de ijsbaan in Hoorn, een ploeg marathon rijders, met Solid Aqua snijvaste marathonpakken gaan rijden. Uiteraard met de sponsorlogo’s erop!
>
> *Over veranderingen gesproken. Het is in de jaarvergadering verteld. Er gaat dit seizoen heel veel veranderen. Kort door de bocht: het Gewest gaat zich niet meer bemoeien met de baanhuur in Hoorn. Er is (op iedere baan) een baanvereniging opgericht: de BVH, Baanvereniging Hoorn. Iedere afnemer van langebaan ijs is lid geworden, de ijsclubs en schaatstrainingsgroepen. De BVH heeft in haar oprichtingsvergadering de huidige abonnementsprijzen nagenoeg gelijk gehouden, met uitzondering van de ijsfaciliteiten.
> Onder de BVH valt bijvoorbeeld een sector Langebaan. Hier vallen de selecties onder en iedereen die ijsfaciliteiten heeft gehaald.
> Aangezien alles in een hele korte periode geregeld moet worden, loopt de informatievoorziening soms achter en de geruchten voor. Dat is helaas niet anders. Je kan altijd vragen stellen en wat wij weten zullen wij beantwoorden.
>
> *Waar blijft de factuur van de contributie voor langebaan leden?
> Dat is een goede vraag. Omdat de BVH alles heeft overgenomen is er een grote aanpassing nodig van de gehele ledenadministratie. Daarom hebben we ervoor gekozen om in 1 keer de contributie en de abonnementen te factureren. Zodat we even de tijd krijgen om alles aan te passen. Deze facturen zullen al rond half augustus verzonden worden. Dit geeft iedereen de tijd om op tijd te betalen. Want pas ná betaling krijg je een toegangscode via de mail, waarmee je de ijsbaan mag betreden.
> Als de gehele ledenadministratie is aangepast en op de rit is, zou het fijn zijn als 1 van jullie vanaf seizoen 2019/2020 de ledenadministratie over zou willen nemen. De administratie zelf kost niet veel tijd, en je wordt gelijk opgenomen in het bestuur.
> Heb je interesse of wil je meer weten? Dat kan via het beantwoorden van deze mail.
>
> Dus…
>
> 1; beantwoord deze mail als je een helm of shield wil bestellen
> 2; kom 1 of 2 bidons halen bij Simon Koopmanstraat 119 in Wervershoof. Ze staan klaar. Of beantwoord deze mail.
> 3; beantwoord deze mail als je de ledenadministratie over wilt nemen.
>
> Met vriendelijke groet,
> Yolande Buis-van der Thiel
> ledenadministratie
> STG Solid Aqua