6 okt, NK clubs.

okt 02, 2018
Yolande Buis

Beste leden van STG Solid Aqua,

Zaterdag 6 oktober vindt voor de allereerste keer in de geschiedenis een NK voor schaatsclubs plaats. Hierbij zullen de beste 14 clubs van Nederland tegen elkaar strijden in Thialf; de schaatstempel van Nederland. Op basis van de selectiecriteria staat STG Solid Aqua momenteel op de 13de plaats. De definitieve selectie is nog niet bekend, maar de kans dat STG Solid Aqua mee mag strijden om de titel is erg groot.

Op basis van de mogelijke deelname wordt er al hard gewerkt aan de samenstelling van het team. Voor zowel de dames als de heren dienen er 3 junioren en 4 senioren te worden opgesteld; een team van 14 Solid Aqua rijders. De junioren en senioren komen uit op de 500, 1000 en 1500meter. Voor de senioren komt daar nog een 3000 meter bij.

Zo’n bijzonder evenement vraagt om support van onze leden. Wij zijn daarom van plan met een bus richting Heerenveen af te reizen om het Solid Aqua team aan te moedigen. We willen jullie dan ook van harte uitnodigen om met ons mee te reizen en onze toppers toe te juichen in Thialf. Het belooft een gezellige dag te worden met muziek in de pauzes en deelname van bekende toppers als wereldkampioen allround Patrick Roest, Hein Otterspeer, Lotte van Beek, Jan Smeekes en vele anderen. Kom gezellig mee met je clubgenoten en meld je aan voor de busreis naar Thialf. Trek je Solid Aqua jasje aan, maak een mooi spandoek en laat je horen als Solid Aqua op de baan verschijnt!

Wanneer:

6 oktober 2018: Vertrek bus:  09.30 vanaf IJsbaan Hoogkarspel. Retour 18.00 uur bij Ijsbaan Hoogkarspel.

Kosten:

De busreis is gratis voor leden van Solid Aqua. Voor vrienden/familie die geen lid zijn, maar wel graag mee willen vragen wij een bijdragen van EUR 10 per persoon.

Toegang tot Thialf is gratis voor alle jeugd t/m 12 jaar. Voor iedereen ouder dan 12 jaar kost een kaartje EUR 7.50.

Aanmelden:

Aanmelden voor deze trip zo snel mogelijk bij Natascha Knook via: pj.knook@quicknet.nl

Voor meer informatie over het programma, zie  www.nkclubs.nl