vrijwilligers voor Ironman 2020

Sluit je aan bij Solid Aqua en kom ook deze winter weer goed beslagen ten ijs.

vrijwilligers voor Ironman 2020

Zijn er STG Solid Aqua leden die het leuk vinden om als vrijwilliger aanwezig te zijn bij de finish van de Ironman in Hoorn?

Als wij de schaatsen lang en breed weer opgeborgen hebben wordt er op 26, 27 en 28 juni in Hoorn de Ironman Westfriesland 2020 georganiseerd. Dat is een groot Multisport Festival met een Nightsrun een Kidsrun en een tweetal triatlons. Natuurlijk zullen er ook leden van STG Solid Aqua aan de start staan. Samen met alle andere deelnemers hebben ze veel aanmoedigingen nodig maar zijn er vooral ook veel vrijwilligers nodig om het evenement tot een groot succes te maken. Als vereniging kunnen we een bijdrage leveren door een team van vrijwilligers af te vaardigen. Tegelijkertijd kunnen we daarmee de clubkas aanzuiveren want de organisatie beloont de clubs met een bijdrage van EUR 5 per uur per vrijwilliger. Ons streven is om EUR 500 op te halen voor de club. Door ons met zo veel mogelijk leden aan te melden moet dat lukken.

Ben je 16 jaar of ouder help ons dan mee op zondag 28 juni 2020. Wij streven ernaar om met een grote groep er voor te zorgen dat de finish van de 70.3 (1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1km hardlopen) soepel verloopt. Je kan je voorstellen dat de deelnemers uitgeput over de finish komen en wel wat hulp en steun van ervaren sporters als ons kunnen gebruiken.

De organisatie zorgt verder nog voor een t-shirt, tas eten en drinken voor alle vrijwilligers. Daarnaast heerst er een geweldige sfeer in de stad als de deelnemers moe maar voldaan door familie, vrienden, bekenden en heel veel sportliefhebbers bij de finish worden toegejuicht.

Geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan dit bijzondere sportevenement en daarmee ook Solid Aqua te helpen?

Meld je dan aan via: . Geef dan je naam en shirt maat door.