Pupillenkamp 2020

Sluit je aan bij Solid Aqua en kom ook deze winter weer goed beslagen ten ijs.

Pupillenkamp 2020

Vrijdag zijn we aangekomen in een prachtige boerderij. Nadat iedereen zijn bed had uitgezocht hebben we ‘s avonds een spel gedaan, waarbij diverse moeilijke Solid Aqua vragen gesteld werden (vragen en antwoorden volgen).

Nadat we op tijd naar bed waren gegaan (kuch), zijn we de volgende ochtend met de pupillen naar het zwembad gegaan. De junioren zijn naar het Schaats- en mutsmuseum van Toon van Kempen geweest. Hij is de schoonvader van één van onze oprichters Anita. De afspraak was een uur, maar de kinderen hebben meer dan anderhalf uur aan zijn lippen gehangen. Geweldig! Toon heeft van ons een Solid Aqua jasje ontvangen en de enige Solid Aqua muts die door een Schenk (geen familie van) gedragen is!

Daarna zijn we met ons allen naar de Veschtsebanen in Utrecht geweest. Wat konden we trots zijn op de (snelle!) treintjes die onze pupillen en junioren vormden tijdens het publieksuur. Een geweldig gezicht!

Na een geslaagde avond op zaterdagavond was het op zondag (helaas) alweer tijd om in te pakken! Na het inpakken stond er een droogtraining op het programma, die al snel naar binnen werd verplaatst omdat het anders in het water zou vallen! Bedankt Ilonka en Inge voor de leuke droogtraining!

Daarna enigszins moe maar zeker voldaan de auto’s in naar ijsbaan de Meent in Alkmaar! In Alkmaar is er weer lekker getraind en ook hier waren we erg trots op de mooie treintjes die er reden!

Daarnaast zijn we erg trots op de inzet het hele weekend van iedereen en het enthousiasme waarmee iedereen mee deed met de spelletjes! Na de training was het dan toch echt tijd om weer richting Hoogkarspel te vertrekken, waar de ouders ons stonden op te wachten. Wij hebben enorm genoten van het weekend en hopen dat dat wederzijds is! We hebben nu al zin in het kamp van volgend jaar!

Michel en Jesse namens de gehele kampbegeleiding.